Om

Sabina Hammad har studerat en 3-årig dansutbildning på Den Norska Balett Högskolan i Oslo och har en Bachelor of Arts i Dans och Kulturförmedling. Hon har studerat ett halvår på Dance New Amsterdam i New York samt deltagit i workshops i Paris, Oslo, New York, Bryssel och Göteborg. Sabina har arbetat som dansare med kompanier som Iraquie Bodies, In Motion, Next Stage Project och Kusterflux. Hon har dansat på P3 Guldgalan och även på Göteborgs Operans produktion av Arabella. Sabina gillar modern dynamisk dans som uttrycker känsla, medvetenhet och fysik glädje.

Micaela Jacobsson är utbildad på Angeredsgymnasiets Yrkesdansprogram och Balettakademiens danslinje i Göteborg. På vilka hon har genomfört två 3-åriga yrkesutbildningar. Efter sin utbildning gick hon som lärling hos kompaniet IL Dance och Regionteater Väst. Micaela har jobbat med koreografer som Olof Persson, Lee Brummer, Carl-Olof Berg, Gun Lund, Gunilla Olsson, Carolyn Deby samt dansat på scener som Göteborgsoperan och Atalante. Hon har medverkat i uppsättningar/festivaler som Amahl, Halmstads marinfestival, P3 Guldgalan, Festkväll och Fallens dagar festivalen. Micaela är en dansare med fokus på fysisk rörelse och känsla, samt tycker om att arbeta med flera olika stilar så som balett, modern, jazz och street.

Tina Authén Rønneberg är utbildad på Norges nationella balettlinje på Fagerborg gymnasium i Oslo och den 3 åriga yrkesutbildningen vid Balettakademien, Stockholm. Hon har även gjort workshops och tränad mycket utomlands. Som tonåring var hon med i Kristine Glennes Ungdoms Kompani i Sandvika, Norge och medverkad i flera produktioner inom klassisk balett och moderna dans, med solist roller i Nötknäpparen och Peter och Vargen. Tina gillar den klassiske tekniken och den moderna dansens fysiska uttrycksform. Hon önskar att utforska gränsen mellan den moderna och klassiske dansen med stora fysiska rörelser.

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s