Biljetter Secret Journey 23 Januari

Hej allihopa och god fortsättning!

Till er som vill komma och se vår premiär av föreställningen Secret Journey på Frilagret i Göteborg den 23 januari kl 18.00, maila oss på stellapolarisdance@gmail.com för att boka biljetter!

Var ute i god tid då vi har ett begränsat antal platser. Betala vad du vill i dörren, rekommenderat pris 50/person. OBS Endast kontanter

Varma hälsningar Stella Polaris Dance

Annonser
Publicerat i Okategoriserade | 1 kommentar

2016!

Nu är det januari och det är dags att fokusera på vår visning den 23 januari på Frilagret, Göteborg. Vi börjar nu våra repetitioner och jobbar med att få ut all info till er som önskar komma. Följ med här på bloggen för mer information framöver.  Så önsker vi er alla ett riktigt gott nytt år!

/ Stella Polaris Dance

Publicerat i Okategoriserade | Lämna en kommentar

Provföreställning på Bergumskolan den 14 december!

Det har varit en lång höst med många repetitioner och högt tempo för alla i kompaniet, men nu är vår nya produktion Secret Journey äntligen klar. Musiken är klippt och kostymer är färdiga. Vi jobbar på för att repetera in allt material för vår första visning den 23 januari, 2016, kl 18.00  på Frilagret i Göteborg.

Men först skall vi ha en provföreställning med publik för att få feedback och kolla läget! Hur uppfattas föreställningen och vilken respons får vi från olika åldersgrupper? Vi ser mycket fram emot måndag morgon på Bergumskolan i Olofstorp.

/ Stella Polaris Dance

Publicerat i Okategoriserade | Lämna en kommentar

Trävlig Sommar!

Nu har vi hatt våran sista möte för denna sesongen och nu tar vi sommarlov. Vi har lagt ut lite klipp från våran produktioner och nu kan ni även läsa om Secret Journey här på hemsidan. Vi önsker er alla en jättebra sommar så ses vi igjen i Augusti.

/ Stella Polaris Dance

Publicerat i Okategoriserade | Lämna en kommentar

Dansens Dag i Göteborg

I morgon är det den internationella dansens dag. Stella Polaris Dance kommer att  visa upp ett 20 minuters utdrag från vår nya produktion Secret Journey koreograferat av Tina A. Rønneberg på Dans Centrum Västs studio, Ärlegården, Mariaplan. Vi hoppas få se er där! Vi går på kl 17.30 men missa inte heller alla övriga spänade inslag både före och efter i programmet. Mer info finns på DC-Västs nya hemsida.

http://dcvast.se/aktuellt/

FB_IMG_1429797428122FB_IMG_1430121058858FB_IMG_1429797290844

Alla bilder är från repetitioner av Secret Journey.

Fotograf: Patrik Zettergren.

FB_IMG_1429797358933

Vi önskar er alla en jättetrevlig dansens dag!

/ Stella Polaris Dance

Publicerat i Okategoriserade | Lämna en kommentar

Utflykt till Vara

Våra föreställningar på 3:e Våningen har gått jättebra! Vi är mycket nöjda med resultatet och feedbacken. Tack till alla som kom! Alla föreställningar var fulla vilket vi uppskattar mycket. Efter Föreställningarna i Göteborg tog vi vår produktion vidare till Vara.

Fredag den 27 februari var vi i Vara Konserthus och dansade på Scenkonstdagarna till Riksteatern. En mycket trevlig dag med ännu trevligare folk. Vi fick möjligheten att visa ett utdrag ur vår nya produktion ”Secret Journey” och träffa inköpare från hela regionen samt flera inom branschen. På kvällen blev det middag med underhållning samt föreställning med mycket humor. Vi har gett ut en del försäljningsbroschyrer så nu väntar vi med spänning på vad nästa säsong har att bjuda på.

Just nu använder vi vår tid till att få alla bitar av ”Secret Journey” på plats samt att repa upp vår tidigare produktion ”Pandoras Ask”, det blir mycket att se fram emot!

/ Stella Polaris Dance

Publicerat i Okategoriserade | Lämna en kommentar

Var uppmärksamma den 23 och 24 Februari!

Nu närmar det sig Måndans på teatern 3:e våningen i Göteborg och Stella Polaris skall visa ett utdrag från vår nya föreställning “Secret Journeys” av Tina A.Rönnerg. Repetitioner och förberedelser är i full gång och vi ser fram emot detta jättemycket.

Biljetter kan köpas på kulturpunkten.nu

Så tryck bara på länken under.

http://kulturpunkten.nu/?s=m%C3%A5ndans

/ Stella Polaris Dance

Publicerat i Okategoriserade | Lämna en kommentar

Nytt om Secret Journey.

Hej allihopa!

Att skapa ett helaftons verk är inte så lätt, det tar både tid, energi och kräver sitt, men vi har samtidigt kul då vi håller på! Nu har vi kommit en bit på vägen för verket ”Secret Journeys” och det ser riktigt lovande ut.

Det är fortfarande många olika delar i verket som måste sättas ihop så min förhoppning är att få ut så mycket som möjligt av dansarna innan jul.Det är mycket partnering och duetter, och på morgondagens repetition kommer det bli fokus på solo. Det är fyra dansare som är med i verket. Vi kommer om inte allt för länge ge er en presentation av vår gäst dansare. Så se till att fortsätta följa med på vår resa!

/ Stella Polaris Dance.

Publicerat i Okategoriserade | Lämna en kommentar

Tack för nu Jonathan och hej Borås.

I dag var vår sista dag tillsammans med Jonathan, vår dramaturg. Även om vårt samarbete kring ”Pandoras Ask” är över så ser det ut som att vi nu kommer att arbeta tillsammans även i framtiden. Vi vill tacka Jonathan så mycket för allt stöd och för den hjälp han gett oss. Nu är det upp till oss att ta till oss alla lärdomar och jobba vidare med vår produktion.

I fredags utgick vår vanliga klass och repetition till förmån för att resa till Borås och Regionteater Väst. Här träffade vi både bekanta och nya ansikten på workshopen ”koreografera för en ung publik”. En mycket lärorik dag full med energi och människor. Vi vill ge ett stort tack till Kultur i Väst och Regionteater Väst för möjligheten att få utveckla vår kompetens inom branschen.

/ Stella Polaris Dance

Publicerat i Okategoriserade | Lämna en kommentar

Ny vecka, nya möjligheter!

Nu är det mycket spännande på gång för Stella Polaris Dance. Samarbetet med Jonathan är på god väg och vi har fått många goda tips för att förbättra vår föreställning Pandoras Ask. Samtidigt hade vi vår första repetition med ett nytt verk under namnet Secret Journey som vi hoppas få klart till 2015.

För att få allt att gå ihop går det åt en hel del tid till planering och administrativt arbete, men det ser lovande ut! Vilket vi tycker är jätteroligt!

/ Stella Polaris Dance.

Publicerat i Okategoriserade | Lämna en kommentar